ADV Tactical Ronin Hybrid Green ADV Tactical Ronin Hybrid Green ADV Tactical Ronin Hybrid Green ADV Tactical Ronin Hybrid Green ADV Tactical Ronin Hybrid Green ADV Tactical Ronin Hybrid Green
ADV Tactical Ronin Hybrid Green ADV Tactical Ronin Hybrid Green ADV Tactical Ronin Hybrid Green ADV Tactical Ronin Hybrid Green ADV Tactical Ronin Hybrid Green ADV Tactical Ronin Hybrid Green
ADV Tactical Ronin Hybrid Green
0 Review | Review toevoegen
Ultra robuuste folder van de hand van custom messen maker Andre de Villiers

Artikelnummer

Ronin Hybrid Green

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 559,00
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

ADV Tactical Ronin Hybrid Green

De messen van Andre De Villiers staan bekend voor hun flinke formaat, zeer robuuste bouw en zeer goede afwerking (geheel gemaakt in Andre's eigen werkplaats in Port Shepstone, Zuid Afrika).

De Ronin Hybrid heeft zijn naam gekregen omdat er in deze versies gebruik wordt gemaakt van een G10 voorste schaal in combinatie met een volledig titanium achterste schaal waarin ook de frame lock is geintegreerd. Hierdoor is het gewicht duidelijk lager dan bij de volledig titanium modellen zonder daarbij aan degelijkheid in te leveren.

Het lemmet is gemaakt van CPM S35VN, een roestvast staal ideaal voor het maken van snijgereedschap. Het heeft een goede standtijd van de scherpte en laat zich relatief eenvoudig slijpen. Op deze versie is het voorzien van een zwarte, stonewashed DLC coating.

Openen van het lemmet gaat eenvoudig en snel met de flipper. Kogellagers op het scharnierpunt zorgen daarbij voor een zeer soepele actie.
De lockbar is voorzien van een gehard stalen insert om slijtage en lock-stick te voorkomen.
Tevens is de Ronin voorzien van een extra beveiliging tegen onbedoeld inklappen (het schuifje aan de achterzijde, naast de pivot).
Ook de pocket clip is voorzien van een handige voorziening; een ingebouwde roller spaart je broek voor beschadigingen tijdens het in of uit je broekzak halen.

ADV Tactical; hoogwaardig en robuust snijgereedschap waarbij functionaliteit voorop staat maar het uiterlijk zeker niet tekort komt!

Specificaties ADV Ronin Hybrid

Lengte totaal: 235 mm
Lengte lemmet: 103 mm
Dikte lemmet: 4,5 mm
Dikte heft: 14 mm (zonder clip)
Lemmet: CPM S35VN
Heft: titanium en G10
Vergrendeling: Frame lock met stalen insert en extra beveiliging.
Gewicht: 167 g

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het winkelen bij MesEnZo gemakkelijker te maken, we slaan geen persoonlijke gegevens op en delen geen data met derden.
Accepteer geselecteerde cookies