Laders voor moderne oplaadbare batterijen.

Veel van de moderne zaklampen werken het beste op oplaadbare accu's. Deze kunnen namelijk gemakkelijker de hoge stromen leveren die LED lampen nodig hebben om optimaal te presteren.
De twee belangrijkste typen van oplaadbare batterijen of accu's zijn de Nikkel-Metaalhydride (Ni-Mh) en de Lithium-Ion (Li-Ion) accu's. Vooral die laatste groep kan hoge stromen leveren en veel energie opslaan in een relatief kleine cel. Nog een belangrijk voordeel is het gegeven dat deze cellen een zeer geringe zelf-ontlading hebben. Ze kunnen zeer lang "op de plank liggen" en dan nog steeds een bijna volle lading bevatten. Ideaal dus voor toepassingen die slechts af en toe gebruikt worden (denk bv aan dat reserve lampje in de auto).
Om al die accu's veilig op te laden zijn er speciale acculaders ontwikkeld. Wij bieden een selectie van streng geselecteerde hoogwaardige en veilige laders van gerenomeerde merken.

 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.