Boker Plus FR Carbon
0 Reviews | Review toevoegen

Meer robuuste versie van de Urban Trapper met kogel gelagerd lemmet, perfect gentlemen's zakmesje

Artikelnummer

01BO743 

beschikbaarheid

1 a 2 werkdagen

€ 124,95
€ 89,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Böker Plus FR Carbon

De Urban Trapper, het originele ontwerp van Brad Zinker heeft zich snel ontwikkeld tot één van de meest populaire "gentleman folders" van Böker Plus. Het zeer elegante profiel in combinatie met hoogwaardige materialen als titanium voor de handgreep, VG-10 voor het lemmet en de toepassing van IKBS kogel lagers heeft geresulteerd in een zeer geslaagd zakmes voor veeleisende liefhebbers.
Nu is aan deze productlijn ook een iets bredere versie toegevoegd; de FR.
Dezelfde hoogwaardige materialen als zijn bekende voorbeeld maar dan in een iets steviger jasje. Zowel het lemmet als de handgreep zijn daartoe iets korter maar ook breder uitgevoerd. Hier wint het hele mes aan stevigheid en uitstraling zonder daarbij weer al te fors te worden. Nog steeds is het een breed inzetbaar, licht maar degelijk zakmes dat uitstekend als allround EDC is in te zetten en nu nog iets beter "de hand vult".

Product specificaties Böker Plus FR Carbon (01BO743);

Lengte totaal: 16,3 cm
Lengte lemmet: 7,2 cm
Dikte lemmet: 2,5 mm
Dikte handgreep: 12 mm
Lemmet staal; hoogwaardig VG-10 roestvast staal
Handgreep: titanium, kogel gelagerde pivot
Gewicht: 59 gram
Vergrendeling: Liner lock

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.