Boker Plus Griploc All Black Non-assisted!
0 Reviews | Review toevoegen

Modern gestylde folder met zeer bijzondere techniek

Artikelnummer

01BO041 

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 97,95
€ 57,95
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Op verlanglijst
 

Boker Plus Griploc All Black Non Assist

Strak uitgevoerd zakmes met zeer bijzonder uitgevoerde vergrendeling (Griploc®). Deze vergrendeling werkt op twee manieren. Alleen al door het simpelweg vastgrijpen van het heft, worden de twee heft-delen tegen elkaar gehouden en door de perfect uitgekiende constructie is het bijna onmogelijk om het lemmet te sluiten. Tot je de hand weer opent en het mechanisme het sluiten weer toelaat. Hierdoor valt dit mes in Duitsland bv niet onder het §42a artikel van de wapenwet, dat het meevoeren van een mes dat met een combinatie van éénhand openen en automatische vergrendeling werkt, verbied.
Dit hele systeem is een uitvinding van Grant en Gavin Hawk die in de messenwereld bekend staan om hun speciale en soms excentrieke constructies.
Bij deze "non assist" versie wordt het openen niet ondersteund door een veer zoals bij de normale Griploc® versies maar door de front flipper knop gaat het openen nog steeds zeer gemakkelijk en snel.
Het lemmet is gemaakt van hoogwaardig en zeer corrosieresistent AUS8 staal met een holle slijping en zwarte coating. Het heft is gemaakt van zwart gecoat aluminium waardoor het gewicht van het mes zeer laag is. Het geheel heeft een stijlvolle uitstraling.

Speciale aanbieding; van 97,95 nu voor slechts 57,95!

Product specificaties Boker Plus Griploc 01BO041 All Black Non Assist

Lengte totaal: 191 mm
Lengte lemmet: 83 mm
Dikte lemmet: 3 mm
Dikte handgreep: 12,5 mm (zonder clip)
Lemmet staal: AUS8 met zwarte coating
Gewicht:86 gram
Pocketcliip: RVS, links en rechts plaatsbaar (tip-up only)
Vergrendeling: Griploc®

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.