Boker Plus Griploc Clear
1 Reviews | Review toevoegen

Modern gestylde folder met zeer bijzondere techniek die door de transparante schalen mooi te zien is.

Artikelnummer

01BO044 

beschikbaarheid

1 a 2 werkdagen

€ 97,95
€ 57,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Boker Plus Griploc Clear

Strak uitgevoerd zakmes met zeer bijzonder uitgevoerde vergrendeling (Griploc®). Deze vergrendeling werkt op twee manieren. Alleen al door het simpelweg vastgrijpen van het heft, worden de twee heft-delen tegen elkaar gehouden en door de perfect uitgekiende constructie is het bijna onmogelijk om het lemmet te sluiten. Tot je de hand weer opent en het mechanisme het sluiten weer toelaat. Hierdoor valt dit mes in Duitsland bv niet onder het §42a artikel van de wapenwet, dat het meevoeren van een mes dat met een combinatie van éénhand openen en automatische vergrendeling werkt, verbied. Bij het Griploc® systeem is het ook nog mogelijk om het lemmet "vast" te vergrendelen in open stand, mbv het wieltje aan het uiteinde van het heft. Door de transparante heft schalen is het hele mechaniek goed te bekijken.
Dit systeem is een uitvinding van Grant en Gavin Hawk die in de messenwereld bekend staan om hun speciale en soms excentrieke constructies.
Overigens wordt het openen nog ondersteund door een veer waardoor dit zeer soepel en snel verloopt.
Het lemmet is gemaakt van hoogwaardig en zeer corrosieresistent AUS8 staal met een holle slijping en afgewerkt met een glasparel gestraalde finish. Het heft is gemaakt van aluminium waardoor het gewicht van het mes zeer laag is. Het geheel heeft een stijlvolle uitstraling.

Product specificaties Boker Plus Griploc 01BO044 Clear

Lengte totaal: 191 mm
Lengte lemmet: 83 mm
Dikte lemmet: 3 mm
Dikte handgreep: 12,5 mm (zonder clip)
Lemmet staal: AUS8
Gewicht:86 gram
Pocketcliip: RVS, links en rechts plaatsbaar (tip-up only)
Vergrendeling: Griploc®

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Marc - 04-12-2016 08:41

mooi mes, ligt lekker in de hand en flipt super soepel.
de lock achter de grip werkt ook super gemakkelijk.
in transparant nog eens mooi te zien hoe het werkt.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.