Böker

Böker Manufactur Solingen

De messen van de Duitse fabrikant Böker zijn natuurlijk geen onbekende in Messenland. Opgericht in 1869 heeft deze firma inmiddels al een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Na de start van sub-merk BokerPlus in 2005 heeft het concern een nieuwe boost gekregen met vele aantrekkelijke modellen in een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.
Het moeder merk Böker wordt nog steeds in Duitsland gemaakt maar de Fabrieken van de BokerPlus modellen staan in China, Taiwan en sinds kort ook in Italië.
Om te garanderen dat elk Böker of BokerPlus mes dat bij ons gekocht wordt, volledig aan alle kwaliteits eissen voldoet, worden zij (overigens net als bij alle andere merken die wij voeren) stuk voor stuk nagekeken voordat ze naar de klant toegaan. Op deze manier slaan wij twee vliegen in één klap; het verzekeren van een perfecte aankoop ervaring voor onze klanten en het minimaliseren van de kans op retouren.
Met het Böker programma hebben wij weer een geheel nieuwe lijn van stijlvolle messen toegevoegd aan het Mesenzo aanbod. Ook modellen die wij niet standaard in ons programma hebben, kunnen wij voor u bestellen (levertijd 4 a 5 werkdagen). Stuur ons dan even een mailtje (info@mesenzo.com) of bel ons (046-4581379).

 


Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
  • check VANDAAG VOOR 16u BESTELD MORGEN IN HUIS (BINNEN NL)
  • check ALTIJD BESCHIKBAAR 24/7
  • check ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN
  • check VANDAAG VOOR 16u BESTELD MORGEN IN HUIS (BINNEN NL)
  • check ALTIJD BESCHIKBAAR 24/7
  • check ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN
   1  2 3 4