Boker Plus Lateralus
0 Reviews | Review toevoegen

Robuuste folder met zeer opvallende vormgeving. Ontworpen door Steve Kelly

Artikelnummer

01BO777 

beschikbaarheid

1 a 2 werkdagen

€ 79,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Boker Plus Lateralus

Als voormalig gereedschapsmaker beschikt Jason Stout over alle vaardigheden vereist voor het maken van precisie-gemaakte vouwmessen. Hij richt zich bij zijn ontwerpen niet direct op "de massa" maar volgt zijn eigen persoonlijke smaak en voorkeuren die in het model "Lateralus" goed tot zijn recht komen.
Een robuust stalen heft zekert het D2 lemmet met een degelijke framelock.
De gefreesde groeven in het heft en de jimping op het voorste deel van het lemmet zorgen niet alleen voor een unieke look maar ook voor uitstekend grip.
De schalen zijn voorzien van uitgefreesde vakken die sterk bijdragen aan een verlaging van het totaal gewicht. Zowel het frame als het lemmet zijn afgewerkt met een zeer fijne stonewash finish.
Het lemmet in drop point stijl is voorzien van een valse snede over het grootste deel van de rug en beschikt tevens over een fuller over de gehele lengte.
Kogellagers zorgen voor een zeer soepele loop van het lemmet.
De Lateralus is een full-size en zeer robuust vouwmes, en mede door het relatief lage gewicht van slechts 155 gram ook zeer geschikt voor EDC gebruik.

Specs Lateralus 01BO777

Lente totaal: 213 mm
Lengte lemmet: 95 mm
Lemmet dikte: 3,5 mm
Dikte heft: 12mm (zonder clip)
Lemmet staal: D2 gereedschapsstaal
Heft: roestvast staal
Vergrendeling: frame lock
Pocket clip: tip-up only
Gewicht: 155 gram

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.