Boker Plus Scoundrel
0 Reviews | Review toevoegen

Compacte en robuuste folder met zeer opvallende vormgeving. Ontworpen door Steve Kelly

Artikelnummer

01BO760 

beschikbaarheid

direct uit voorraad

€ 144,50
€ 114,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Boker Plus Scoundrel

De Amerikaanse (Montana) messenmaker Steve Kelly staat bekend voor zijn titanium framelock modellen. Als ABS meestersmit combineert hij premium vakmanschap met uitdagende designs waarbij deze Scoundrel duidelijk in het segment "gebruiksmessen" behoort. Een robuust heft zekert het VG-10 lemmet met een framelock die bovendien voorzien is van een stalen insert. Hierdoor wordt lock-stick en snelle slijtage succesvol voorkomen. Een Hinderer type LBS (Lock Bar System) voorkomt het overstrekken van de lockbar.
De gefreesde groeven in het heft en het patroon op het voorste deel van de voorzijde zorgen niet alleen voor een unieke look maar ook voor uitstekend grip.
Het lemmet in karakteristiek harpoon stijl combineert onderschijdende looks met brede inzetbaarheid. Teflon washers zorgen voor een soepele loop van het lemmet.
De Scoundrel is een compact en zeer robuust vouwmes, en mede door het lage gewicht van slechts 135 gram bij uitstek geschikt voor EDC gebruik.

Specs Scoundrel 01BO760

Lente totaal: 190 mm
Lengte lemmet: 82 mm
Lemmet dikte: 4 mm
Dikte heft: 13 mm (zonder clip)
Lemmet staal: VG-10 roestvast staal
Heft: titanium
Vergrendeling: frame lock met stalen insert
Pocket clip: titanium, tip-up only
Gewicht: 135 gram

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.