Bushcraft Individual Black/Green
0 Reviews | Review toevoegen

Verbeterde versie van de originele Bushcraft van Real Steel

Artikelnummer

3714 

beschikbaarheid

direct uit voorraad

€ 89,95
€ 54,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Real Steel Knives Bushcraft Individual Black/Green

Vast mes dat speciaal voor bushcraft toepassingen is ontworpen met een lemmet van D2 gereedschaps staal en Kydex schede. De Individual serie is een verbeterde versie van de originele Bushcraft II. De verbetering bestaat uit een fijn gefreesd patroon op het heft. Hierdoor is de grip duidelijk verbeterd en zelfs onder natte omstandigheden bied het heft nu uitstekend houvast. De uitgekiende vorm van het heft zorgt voor een perfecte controle over je werk en de afgeronde heft schalen van G10 voorkomen hot spots tijdens intensief gebruik.
Een ander extraatje van de Individual series is dat de greepschaaltjes demontabel zijn (bij de originele versie waren deze gelijmd en met pinnen vastgezet) en dat er een extra set schaaltjes in een andere kleur wordt meegeleverd. In totaal zijn er drie verschillende kleurcombinaties beschikbaar.
Bij deze versie wordt een extra set heft schaaltjes geleverd in de kleurcombinatie zwart en groen.
Dit model is voorzien van de voor buschcrafters typische "scandi" slijping en satin finish en wordt geleverd met een Kydex schede en riem bevestiging.

Speciale aanbieding: van 89,95 nu voor 59,95 euro!

Specificaties Real Steel Bushcraft Individual 3714

Lengte totaal: 21,7 cm
Lengte lemmet: 10,4 cm
Dikte lemmet: 3,5 mm
Dikte handgreep: 20,5 mm
Lemmet: D2 gereedschap staal
Heft: G-10
Gewicht: 174g

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.