Chaves Knives Ultramar Redencion Tanto Bead Blasted OD Green / Green inlay
0 Reviews | Review toevoegen

Compacte en oerdegelijke folder

Artikelnummer

Redencion T Black SW BB OD Green / Green 

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 369,00
€ 339,00
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Op verlanglijst
 

Chaves Ultramar Redencion Tanto Stonewash black blade OD Green handle Green micarta inlay.

De Chaves Knives staan bekend voor hun robuuste bouw en perfecte afwerking en zijn gemakkelijk herkenbaar aan de typische Chaves pocketclip met skull. De Redencion is daarop dan ook geen uitzondering.
De messen uit deze serie zijn beschikbaar in vele verschillende uitvoeringen.
De lemetten zijn beschikbaar in drop point en tanto model en zijn voor de Redencion serie uit premium S35VN roestvast staal gemaakt, een modern staal met uitstekende standtijd van de scherpte maar dat toch relatief eenvoudig te slijpen is.
De greep bestaat in bijna ontelbare uitvoeringen; bead blasted (glasparel gestraald), sand blasted (gezandstraald), geanodiseerd in vele verschillende kleuren, allen voorzien van een micarta inlay in 5 a 6 verschillende kleuren en een backspacer en pocketclip beide ook in vele kleurvarianten...

Het heft is opgebouwd uit twee massieve titanium schalen waarvan de voorste voorzien is van een micarta inlay. De lockbar is voorzien van een gehard stalen insert om slijtage en lock-stick te voorkomen.
Het lemmet heeft een zo genaamde "compound" slijping; mooi dun uitgeslepen hol op het eerste deel en vlak op het laatste deel naar de tip. Hierdoor beschikt het mes over zeer goede snijeigenschappen maar blijft de tip zeer robuust en zal dan ook niet snel breken (uiteraard is en blijft een vouwmes geen breekijzer...).
Het lemmet is afgewerkt met een zwarte coating met stonewash finish en beschikt over tweezijdig aangebrachte duimsteunen om het mes te openen.
Dankzij de toepassing van kogellagers op het draaipunt van het lemmet, is de actie extreem soepel.
Chavez Knives; hoogwaardig en robuust snijgereedschap waarbij functionaliteit voorop staat!

Specificaties Chaves Redencion

Lengte totaal: 192 mm
Lengte lemmet: 85 mm
Dikte lemmet: 4 mm
Dikte heft: 154 mm (zonder clip)
Lemmet: CPM S35VN
Heft: titanium
Gewicht: 159 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.