Chris Reeve Knives      "think twice...... cut once"

De messen van Chris Reeve behoeven eigenlijk geen introductie...
Na het uitvinden van de "Integral Lock" in 1986 hebben zijn messen een steeds groter publiek gevonden. Deze uitvinding, ook wel bekend onder de naam "frame lock" is een standaard geworden in de vouwmessen industrie. In de volgende dertig jaren heeft Chris meerdere succesvolle modellen ontwikkeld en vooral ook zijn bestaande modellen verder geperfectioneerd. Belangrijkste kenmerk van de CRK messen zijn de degelijke constructie, zeer nauwe toleranties en strakke vormgeving.
Van de diverse modellen worden met enige regelmaat speciale edities uitgebracht in kleine oplagen die grote belangstelling genieten onder verzamelaars.
Er wordt wel gezegt dat je de CRK messen pas echt leert waarderen als je ze daadwerkelijk gaat gebruiken. Voor veel mensen een "brug te ver" gezien de hoge aanschafprijs maar eens een CRK fan is vaak een fan voor altijd!

Overweeg je om te investeren in een mes van CRK dan nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen. Wij staan graag ter beschikking voor informatie, prijsopgave en order afhandeling. Van de meeste modellen van CRK is overigens ook een "linkse" uitvoering leverbaar (op bestelling) zonder meerprijs!

Belangrijk nieuws; in juni 2019 maakte CRK bekend dat het model Sebenza 21 wordt opgevolgt door de nieuwe Sebenza 31. Per direct werden geen nieuwe bestellingen meer aangenomen voor de Sebenza 21 versies. Er zal nog een klein aantal exemplaren van de 21 bij ons binnen komen die al voor ons in productie waren op dat moment. Zodra de laatste 21's uitgeleverd zijn begint bij Reeve de productie van de 31 versies. Deze zullen naar verwachting vanaf het einde van 2019 of begin 2020  "tegen het einde van het eerste kwartaal of begin tweede kwartaal 2020" in kleine aantallen beschikbaar komen. In eerste instantie alleen de plain titanium versies met drop point lemmet en pas later (waarschijnlijk vanaf midden 2020) de versies met inlays. Versies met damast lemmet worden niet voor einde 2020 verwacht!
Mocht je nog een Sebenza 21 willen aanschaffen dan is het advies om niet te lang te wachten omdat deze dus niet meer bestelbaar zijn en op = definitief op!

 


Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
  • check VANDAAG VOOR 17u BESTELD MORGEN IN HUIS (BINNEN NL)
  • check ALTIJD BESCHIKBAAR 24/7
  • check ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN
  • check VANDAAG VOOR 17u BESTELD MORGEN IN HUIS (BINNEN NL)
  • check ALTIJD BESCHIKBAAR 24/7
  • check ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN
   1  2 3 4  

THINK TWICE ________________________________ CUT ONCE


Let op: van woensdag 22 januari t/m dinsdag 28 januari kunnen wij geen bestellingen versturen.
Bestellingen geplaatst in deze periode worden verzonden op woensdag 29 januari.

Please note: we can not ship orders from Wednesday January 22nd until Tuesday January 28th.
Orders placed in this period will ship Wednesday 29th.