Chris Reeve Knives Inkosi Large Black Micarta Tanto
Chris Reeve Knives Inkosi Large Black Micarta Tanto
0 Reviews | Review toevoegen
Moderne en verbeterde versie van de Sebenza met micarta inlays en S45VN lemmet

Artikelnummer

LIN-1044

beschikbaarheid

onbekend

€ 696,00
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst

Chris Reeve Knives Inkosi Large Tanto met zwarte micarta inlays

De Inkosi is de nieuwste en verbeterde opvolger van de vertrouwde Sebenza (het meest bekende model van CRK) en beschikbaar in twee maten en diverse varianten.
Dit is de grote versie van de Inkosi. De verbeteringen t.o.v. de Sebenza zijn een grotere pivot diameter, dikker lemmet, grotere washers met grotere uitsparingen voor smeermiddel en een iets vlakkere slijping waardoor een sterkere snede gerealiseerd wordt. Een keramische kogel vormt een interface tussen de lock bar en het lemmet en zorgt daarmee voor een duurzame en consistente vergrendeling.
Het lemmet is gemaakt van hoogwaardig S45VN staal dat door Crucible Industries in samenwerking met Chris Reeve ontwikkeld is speciaal voor de toepassing in snijgereedschap.
Het tanto lemmet heeft een zeer sterke tip en een holle slijping voor optimale snijprestaties en is afgewerkt met een stonewash finish.
Het heft is gemaakt uit grade 5 titanium dat voorzien is van een gezandstraalde afwerking die het mes een sobere matte uitstraling geeft en tevens uitstekend grip biedt. De inlays van zwart micarta geven het mes een luxere uitstraling.
Het mes wordt geleverd met een microvezel doek, een tube vet en locktite voor de pivot en torx sleutels voor het demonteren van het mes. Tevens wordt bij elk mes een certificaat geleverd met de specificaties en productiedatum.

Product specificaties CRK large Inkosi micarta Tanto (LIN-1044)

Lengte totaal: 20,9 cm
Lengte lemmet: 8,7 cm
Dikte lemmet: 3,5 mm
Dikte heft: 15 mm (zonder clip)
Lemmet staal: CPM S45VN premium roestvast staal
Heft materiaal: 6AL4V titanium
Vergrendeling: Integral lock met keramische kogel
Pocket clip: rechts, tip-up only
Gewicht: 137 gram

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.