Chris Reeve Knives Large Inkosi Chris Reeve Knives Large Inkosi Chris Reeve Knives Large Inkosi Chris Reeve Knives Large Inkosi Chris Reeve Knives Large Inkosi
Chris Reeve Knives Large Inkosi Chris Reeve Knives Large Inkosi Chris Reeve Knives Large Inkosi Chris Reeve Knives Large Inkosi Chris Reeve Knives Large Inkosi
Chris Reeve Knives Inkosi Large S45VN
2 Reviews | Review toevoegen
Moderne en verbeterde versie van de Sebenza

Artikelnummer

LIN-1000

beschikbaarheid

4 maand(en)

€ 508,00
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst

Chris Reeve Knives Inkosi Large met S45VN lemmet

De Inkosi is de nieuwste en verbeterde opvolger van de vertrouwde Sebenza (het meest bekende model van CRK) en beschikbaar in twee maten en diverse varianten.
Dit is de grote versie van de Inkosi. De verbeteringen t.o.v. de Sebenza zijn een grotere pivot diameter, dikker lemmet, grotere washers met grotere uitsparingen voor smeermiddel en een iets vlakkere slijping waardoor een sterkere snede gerealiseerd wordt. Een keramische kogel vormt een interface tussen de lock bar en het lemmet en zorgt daarmee voor een duurzame en consistente vergrendeling.
Het lemmet is gemaakt van hoogwaardig S45VN staal dat door Crucible Industries in samenwerking met Chris Reeve ontwikkeld is speciaal voor de toepassing in snijgereedschap.
Het heeft een holle slijping voor optimale snijprestaties en een stonewash finish.
Het heft is gemaakt uit grade 5 titanium dat voorzien is van een gezandstraalde afwerking die het mes een sobere matte uitstraling geeft en tevens uitstekend grip biedt.
Het mes wordt geleverd in het nieuwe type box (geintroduceerd herfst 2016), met een microvezel doek, een tube vet voor de pivot en een torx sleutel voor het demonteren van het mes. Tevens wordt bij elk mes een certificaat geleverd met de specificaties en productiedatum.

Product specificaties CRK large Inkosi

Lengte totaal: 21,3 cm
Lengte lemmet: 9,1 cm
Dikte lemmet: 3,5 mm
Dikte heft: 11,8 mm (zonder clip)
Lemmet staal: CPM S45VN premium roestvast staal
Heft materiaal: 6AL4V titanium
Vergrendeling: Integral lock met keramische kogel
Pocket clip: rechts, tip-up only
Gewicht: 142 gram

Sorteren op:

Review toevoegen
Jesse Mijnders - 21-07-2021 09:56

Precies wat je van een CRK kan verwachten, degelijk gebouwd, perfect afgewerkt en een mooi simplistisch uiterlijk.

Robert - 17-05-2020 12:23

Schitterend mes. Makkelijk te onderhouden. Opent soepel en ligt lekker in de hand. Getwijfeld tussen een Large en een Small, maar toch de Large gekozen. Geen enkele frictie van het lemmet, ook al draai je de pivotschroef losser. De Inkosi is het beste van het beste.