HOME - Zakmessen - Custom Knife Factory - Custom Knife Factory Aich

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

nl en

Custom Knife Factory Aich

Custom Knife Factory Aich
Reviews | Review toevoegen

Flipper folder met premium M390 lemmet

Standaard levertijd

direct uit voorraad

€ 349,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

CKF Aich

De Aich is een nieuw ontwerp van de Russische designer Anton "Tohus" Malyshev. Alle messen uit deze serie zijn individueel genummerd en worden geleverd met een certificaat en luxe etui (en enkele reserve onderdelen).

Breed inzetbare en robuuste flipper folder gemaakt van zeer hoogwaardige materialen.
Het lemmet is gemaakt van M390, momenteel het meest premium staal dat beschikbaar is voor vouwmessen. Laat zich zeer scherp slijpen en behoud ook zijn scherpte zeer lang. Het is zeer resistent tegen chipping (uitbreken van kleine stukjes uit de snede) en corrosievast. Het lemmet heeft een vlakke slijping en een blackwash finish waardoor kleine gebruikssporen goed gecamoufleerd worden.
Het heft is opgebouwd uit twee titanium schalen, verbonden door een lange back spacer (met geintegreerde lanyard opening) en de pivot. Deze pivot is voorzien van keramische kogellagers waardoor het lemmet zeer soepel loopt. Het heft is voorzien van een zwarte PVD coating met een stonewash finish en "ivory" G10 onlays die het mes een opvallende uitstraling verlenen.
De kop van de lockbar is voorzien van een stalen insert waardoor slijtage en "lock-stick" voorkomen worden. Het is zelfs eenvoudig mogelijk om deze insert te vervangen indien nodig na vele jaren van intensief gebruik.
De pocket clip is 3-D gefreesd uit titanium. Voor een extra chique accent zorgt de bijzonder gevormde pivot schroef die van een blauw geanodiseerd randje is voorzien. De pocket clip en backspacer zijn ook blauw geanodiseerd.

Door het compacte formaat is de Aich uitstekend geschikt als EDC mes.

Product specificaties CKF Aich

Lengte totaal: 19,7 cm
Lengte lemmet: 8,2 cm
Dikte lemmet: 3,6 mm
Dikte heft: 15 mm (zonder clip)
Lemmet staal: M390 premium, roestvast
Heft materiaal: 6AL4V titanium en G10
Vergrendeling: frame lock met stalen insert
Pocket clip: rechts, tip-up
Gewicht: 152 gram

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews