MKAD Custom Knife Factory Loro MKAD Custom Knife Factory Loro MKAD Custom Knife Factory Loro MKAD Custom Knife Factory Loro MKAD Custom Knife Factory Loro MKAD Custom Knife Factory Loro MKAD Custom Knife Factory Loro
MKAD Custom Knife Factory Loro MKAD Custom Knife Factory Loro MKAD Custom Knife Factory Loro MKAD Custom Knife Factory Loro MKAD Custom Knife Factory Loro MKAD Custom Knife Factory Loro MKAD Custom Knife Factory Loro
Custom Knife Factory MKAD Loro
0 Reviews | Review toevoegen
robuuste folder met premium M390 lemmet

Artikelnummer

MKAD Loro

beschikbaarheid

niet meer leverbaar

€ 249,00
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst

Custom Knife Factory / MKAD Loro

Om een breder publiek te bedienen heeft CKF een nieuw, meer budget vriendelijk merk in het leven geroepen; MKAD.
Het tweede model voor dit merk is de Loro (Russich voor "tweede"), een full-size folder ontworpen door Serge Ganelonlogrus.

Ondanks dat het om duidelijk vriendelijker geprijsde modellen gaat dan de "normale" CKF messen betreft het nog steeds messen gemaakt van de allerbeste materialen; M390 voor de lemetten en titanium voor de heft schalen.
Ook de afwerking is van zeer hoog niveau!
Alle messen uit deze serie zijn individueel genummerd en worden geleverd met een certificaat en luxe etui.

Ook voor de Loro is het lemmet gemaakt van M390, momenteel het meest premium staal dat beschikbaar is voor vouwmessen. Laat zich zeer scherp slijpen en behoud ook zijn scherpte zeer lang. Het is zeer resistent tegen chipping (uitbreken van kleine stukjes uit de snede) en corrosievast. Het lemmet heeft een vlakke slijping en een zeer fijne stonewash finish.
Het heft is opgebouwd uit twee titanium schalen, verbonden door een titanium backspacer en de pivot. Deze pivot is voorzien van keramische kogellagers waardoor het lemmet zeer soepel loopt. Openen gaat zeer gemakkelijk met de duimsteun.
Het heft is voorzien van een zwarte PVD coating met een stonewash finish waardoor kleine gebruikssporen goed gecamoufleerd worden.
Net als bij de top modellen uit het normale CKF programma is de kop van de lockbar voorzien van een stalen insert waardoor slijtage en "lock-stick" voorkomen worden. Het is zelfs eenvoudig mogelijk om deze insert te vervangen indien nodig na vele jaren van intensief gebruik.
De pocket clip is 3-D gefreesd uit titanium.
De Loro mag dan volgens CKF een "budget model" zijn, maar vele gerenomeerde merken zouden blij zijn om een dergelijk product in hun "premium" aanbod te hebben...

Product specificaties CKF / MKAD Loro

Lengte totaal: 219 mm
Lengte lemmet: 9.4 mm
Dikte lemmet: 3,5 mm
Dikte heft: 12,4 mm (zonder clip)
Lemmet staal: M390 premium, roestvast
Heft materiaal: 6AL4V titanium
Vergrendeling: frame lock met stalen insert
Pocket clip: rechts, tip-up
Gewicht: 155 g

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.