DMT Dia-Paste 3 micron
DMT Dia-Paste 3 micron
0 Reviews | Review toevoegen

Diamant pasta, perfecte polijst pasta 3 micron

Artikelnummer

45012038 

beschikbaarheid

1 a 2 werkdagen

€ 22,75
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Dia-Paste™ Diamond Compound 3 micron

DMT Dia-Paste is een zeer hoogwaardige polijst pasta voor je messen en andere gereedschappen. Het bestaat uit pasta met extreem kleine diamantdeeltjes die voor het meest ideale polijst resultaat zorgen bij gebruik op een strop.
Dia-Paste is het ideale middel voor serieuze slijpers die de ultieme spiegel gepolijste snede nastreven. Het resultaat is een optimaal gepolijste snede die zorgt voor moeiteloos snijden en scheren. Bij voorkeur dient het mes voor het polijsten geslepen te zijn met een #1000 of nog beter #2000 steen. Is dat eenmaal gebeurt dan kan de snede eenvoudig bijgehouden worden door deze regelmatig even te stroppen met diamantpasta

Het gebruik is zeer eenvoudig; enkele kleine druppels uit het spuitje op de strop doseren, uitsmeren (met vinger of mes), en dan het mes onder de juiste slijphoek over de strop te halen (met de snede mee, dus nooit er tegen in). Met éénmaal pasta aanbrengen kunnen meerdere messen en of gutsen afgewerkt worden, dus zuinig in verbruik. Gebruik het regelmatig om snedes te onderhouden waardoor de noodzaak to slijpen sterk gereduceerd wordt.
De Dia-Paste is verkrijgbaar in drie gradaties
  • 6 micron (#4000 korrel) voor verwijderen kleine krasjes en snede herstel
  • 3 micron (#8000 korrel) voor snede herstel tot een glanzende staat
  • 1 micron (#15.000 korrel) voor snede herstel tot hoog glanzende (spiegel) staat.

In deze verpakking zit de 3 micron pasta

Voor het ultieme resultaat kan hierna er nog gestropt worden met DiaSpray, een spuitbusje met diamantdeeltjes van 0,5 micron (#30.000 korrel).

Dia-Paste voor een spiegelgladde finish van je gereedschap!

Werkt perfect met onze lederen strop http://www.mesenzo.com/Mesenzo-Strop 

Verpakking; i spuitje met 2 gram diamant pasta inhoud. Korrel grootte 3 micron

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.