Demko AD15 Green S35VN
0 Reviews | Review toevoegen

Forse en zeer robuuste folder met innovatieve "Scorpion" lock

Artikelnummer

AD15 Green 

beschikbaarheid

direct uit voorraad

€ 685,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Andrew Demko Custom AD15 Green G10 S35VN blade

Andrew Demko behoeft in de messenwereld inmiddels geen introductie meer. Als uitvinder van de beroemde "Tri-Ad" lock heeft hij grote bekendheid en respect verworven.
Zijn laatste lock design, de "Scorpion" wordt nu toegepast op zijn eigen AD15 lijn. Het is een eenvoudig maar zeer efficient en robuust ontwerp en heeft inmiddels ook een patent verworven.
Het lemmet wordt in geopende toestand zeker vergrendeld tegen onbedoeld dicht klappen. Ontgrendelen gebeurd door het eenvoudig oplichten van de dubbele "bar" aan de bovenzijde van het heft. Tijdens gebruik is het praktisch onmogelijk om het mes onbedoeld te ontgrendelen omdat de greep om het heft, de werking van de vergrendeling nog versterkt.
De AD15 is van een pocketclip voorzien (tip-up only) die ook eenvoudig aan de voorzijde van het heft te plaatsen is voor linkshandig gebruik. Ook de grendel is net zo gemakkelijk door links- als rechtshandige mensen te gebruiken.
Dubbelzijdig geplaatste duimsteunen om het lemmet te openen maken de AD15 tot een volledig universeel ontwerp.
Voor het lemmet wordt premium CPM S35VN roestvast staal gebruikt, op dit moment het meest gebruikte staal voor hoogwaardige vouwmessen.
Het heft is opgebouwd uit stevige titanium liners, bekleed met G10 schaaltjes voorzien van een fijne textuur voor verbeterde grip ook met natte handen.
De hele vergrendeling is gemaakt uit titanium.
De gebruikte materialen en afwerking (deze modellen worden geheel in de eigen werkplaats van Andrew Demko geproduceerd) maken de AD15 tot een high-end vouwmes.
Nu voor het eerst beschikbaar in Europa!

Specifikaties AD15 G10

Lengte totaal: 217 mm
Lengte lemmet: 95 mm
Dikte lemmet: 4,6 mm
Dikte heft: 14,4 mm (zonder clip)
Lemmet: CPM S35VN
Pocketclip: zowel links als rechts plaatsbaar, tip-up only.
Gewicht: 182 g

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.