HOME - Zakmessen - Kizer customised - Kizer Ki3404 MOD

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

nl en

Kizer Ki3404 MOD

Kizer Ki3404 MOD
Reviews | Review toevoegen

Middelgrote folder met volledig titanium heft en CPM S35VN lemmet

Standaard levertijd

1 a 2 werkdagen

€ 159,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Kizer Ki3404 MOD
Middelgrote folder (ideaal EDC formaat) met een lemmet van hoogwaardig S35VN staal in een klassiek drop-point model met een fijne stone wash finish waardoor kleine gebruikssporen niet snel zichtbaar zijn. Dit model is feitelijk het kleinere broertje van de Ki404. Deze gemodificeerde uitvoering is door ons bewerkt met een sterk geprofileerd patroon. Elk mes dat op deze manier gemodificeerd wordt is uniek. Na het frezen worden de scales afgewerkt met een glasparel finish voor een zacht glanzende, grijze finish. Anodiseren in een bepaalde kleur behoort eventueel ook tot de mogelijkheden (tegen meerprijs).
Het mes is voorzien van een frame lock vergrendeling. De kop ("face") van de lock bar is voorzien van een laagje wolfraam carbide waardoor slijtage van de titanium lock op het stalen lemmet grotendeels voorkomen wordt.
De titanium pocketclip is zowel tip-up als tip-down plaatsbaar. Openen gaat eenvoudig en bliksemsnel met de tweezijdig aangebrachte duimknop of met de flipper. Het gebruik van fosfor bronzen lagerschalen zorgt daarbij voor een soepele loop van het lemmet.


Produktdetails Kizer Ki3404 MOD

Lengte geopend: 178
Lengte gesloten: 105mm
Lengte lemmet: 76mm
Dikte lemmet: 3 mm
Materiaal lemmet: CPM S35VN
Hardheid: 58-60 HRC
Materiaal handgreep: geanodiseerd 6AL4V titanium
Dikte handgreep: 10 mm (zonder pocketclip)
Vergrendeling: frame lock
Pocketclip: titanium, tip-up of tip-down plaatsbaar.
Gewicht: 82 gram

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het winkelen bij MesEnZo gemakkelijker te maken, we slaan geen persoonlijke gegevens op en delen geen data met derden.