Kizer Ki4458T1 Begleiter
1 Reviews | Review toevoegen

Slanke EDC folder met S35VN lemmet en titanium heft

Artikelnummer

Ki4458T1 

beschikbaarheid

direct uit voorraad

€ 179,00
€ 159,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Kizer Ki4458T1 Begleiter

Slanke folder met hoogwaardig S35VN lemmet. Na het grote succes van dit model in de Vanguard uitvoering is nu ook deze premium versie beschikbaar.
Het lemmet heeft een bijzondere slijping met een holle grind op het eerste rechte deel van het lemmet en een vlakke grind op de tanto tip. Het is afgewerkt met een polished satin finish.
Het heft bestaat uit twee titanioum schalen verbonden door twee spacers voor een open constructie. De schalen zijn voorzien van een glasparel gestraalde afwerking en comfortabel afgerond. Aan de binnenzijde voorzien van uitgefreesde kamers om het totaal gewicht te reduceren.
Ook de pocketclip is uit één stuk titanium gefreesd en alleen rechts, tip-up plaatsbaar.
Openen van het mes gaat eenvoudig en snel met de flipper. Het gebruik van keramische kogellagers op het scharnierpunt van de pivot zorgt daarbij voor een zeer soepele loop van het lemmet. Het mes wordt in geopende stand vergrendeld door een framelock die op het uiteinde voorzien is van een stalen insert om lock-stick en slijtage te voorkomen.
Door zijn slanke vorm en geringe gewicht is de Begleiter de ideale begeleider voor iedere dag!

Produktdetails Kizer Ki4458T1 Begleiter

Lengte geopend: 207 mm
Lengte gesloten: 117 mm
Lengte lemmet: 90 mm
Dikte lemmet: 3 mm
Materiaal lemmet: CPM S35VN
Hardheid: 58-60 HRC
Materiaal handgreep: titanium
Dikte handgreep: 11,7 mm (zonder pocketclip)
Vergrendeling: framelock
Pocketclip: titanium, rechts, tip-up only
Gewicht: 82 gram

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

D.B. - 20-06-2019 12:25

Perfect afgewerkt mes dat scheermes scherp geleverd werd (wel eens anders meegemaakt bij een Kizer mes). De actie is heel soepel en flipt goed. Prijs-kwaliteit is goed in orde. Levering was snel en goed verpakt. Nog bedankt voor de bijgevoegde kadootjes!

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.