Kizer Ki4468 Intrepid
0 Reviews | Review toevoegen

Full size flipper folder "Intrepid" ontworpen door custom messenmaker Ray Laconico

Artikelnummer

Ki4468 

beschikbaarheid

direct uit voorraad

€ 229,00
€ 144,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Kizer Ki4468 Intrepid

Nieuwe uitvoering van deze strak vorm gegeven folder naar een ontwerp van de Amerikaanse custom messenmaker Ray Laconico. Met full titanium frame en top kwaliteit S35VN lemmet voor lange standtijd van de snede maar toch relatief eenvoudig te slijpen.
De slanke handgreep (slechts 13 mm dik) bestaat uit mooi afgeronde titanium scales met blauw gekleurde schhroeven en pivot. De titanium pocketclip (ook blauw geanodiseerd) is tip-up only en alleen rechts plaatsbaar. Opvallend detail is de stalen insert op de kop van de lock bar. Hierdoor verloopt de lock positie nauwelijks en kan de lock face zelfs eventueel eenvoudig uitgewisseld worden mocht dat ooit -na jarenlang intensief gebruik- nodig zijn.
Het lemmet is een opvallend en zeer functioneel "Harpoen" model met een stonewash finish en een zeer dun uitlopende, holle slijping. Openen gaat eenvoudig en bliksemsnel met de flipper. Het gebruik van kogellagers op het scharnierpunt van de pivot zorgt daarbij voor een extreem soepele loop van het lemmet.
De slanke handgreep, afmetingen en gewicht maken de Intrepid tot een geschikt EDC mes voor mensen die een iets groter maatje prettig vinden.
Speciale aanbieding: van 229,00 voor slechts 169,00 euro!

Produktdetails Kizer Ki4468 Intrepid
Lengte geopend: 209 mm
Lengte gesloten: 117 mm
Lengte lemmet: 93 mm
Dikte lemmet: 4 mm
Materiaal lemmet: CPM S35VN
Hardheid: 58-60 HRC
Materiaal handgreep: 6AL4V titanium
Dikte handgreep: 13 mm (zonder pocketclip)
Vergrendeling: frame lock met stalen insert
Pocketclip: titanium, alleen rechts, tip-up plaatsbaar.
Gewicht: 162 gram

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.