Kizer Ki4513A2 Söze CF
0 Reviews | Review toevoegen

Opvallend dagger model folder ontworpen door Elijah Isham.

Artikelnummer

Ki4513A2 

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 199,00
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Op verlanglijst
 

Kizer Ki4513A2 Söze Carbon Fiber

De Söze is een bijzonder opvallende folder naar een ontwerp van de Amerikaanse messenmaker Elijah Isham. Elijah laat zich graag inspireren door andere surrealistische artiesten als H.R. Giger en Brian Smith.

De handgreep bestaat uit twee roestvast stalen liners die door één stand-off en de pivot verbonden zijn. De liners zijn bij deze uitvoering bekleed met titanium bolsters en carbon vezel schaaltjes.
Een linerlock in geintegreerd in de achterste liner en zorgt ervoor dat het mes niet onbedoeld kan dichtklappen vanuit de geopende positie.
Het lemmet (gemaakt van premium S35VN staal) heeft een echt "dagger" (dolk) model maar is slechts aan één zijde voorzien van een scherpe snede. Het is afgewerkt met een stoere stonewash finish.
Openen gaat eenvoudig en comfortabel met de kleine flipper. Het gebruik van keramische kogellagers  op het scharnierpunt van de pivot zorgt daarbij voor een extreem soepele loop van het lemmet. Een pocket clip, gefreesd uit een stuk masief titanium rond het geheel stijlvol af.
De Söze is opnieuw een onmiskenbaar Elijah Isham design!

Produktdetails Kizer Ki4513A2

Lengte geopend: 211 mm
Lengte lemmet: 94 mm
Dikte lemmet: 4 mm
Materiaal lemmet: CPM S35VN
Hardheid: 58-60 HRC
Materiaal handgreep: titanium, carbon vezel en roestvast staal
Dikte handgreep: 13 mm (zonder pocketclip)
Vergrendeling: linerlock
Pocketclip: titanium, alleen tip-up plaatsbaar.
Gewicht: 104 gram

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.