Kizer Microlith Ki2533A1
0 Reviews | Review toevoegen

Zeer compacte flipper folder ontworpen door Nick Swan

Artikelnummer

Ki2533A1 

beschikbaarheid

direct uit voorraad

€ 159,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Kizer Ki2533A1 Microlith Titanium

Zeer compacte flipper folder, naar een ontwerp van Nick Swan. Nu verkrijgbaar in twee versies; met full-titanium greep of carbon vezel .
Het is een typisch "3-vinger" mesje dat door de vingeruitsparingen toch uitstekend in de hand ligt.
De A1 versie heeft een full titanium frame en top kwaliteit S35VN lemmet voor lange standtijd van de snede maar toch relatief eenvoudig te slijpen.
De slanke handgreep (slechts 12 mm dik) bestaat uit mooi afgeronde titanium scales. De stijlvolle titanium pocketclip is rechts, tip-up only.
De vergrendeling bestaat uit een stalen linerlock die netjes in de schalen is weggewerkt waardoor beide zijden van de greep er zeer strak en clean uitzien.
Het lemmet is afgewerkt met een matte glasparel gestraalde finish en vlakke slijping. Een maximale dikte van het lemmet van 3mm draagt sterk bij aan goede snijprestaties. Openen gaat eenvoudig met de flipper. Het gebruik van keramische kogellagers op het scharnierpunt van de pivot in combinatie met een keramische detent zorgt daarbij voor een extreem soepele loop van het lemmet.
De slanke handgreep, de compacte afmeting en gering gewicht van slechts 77 g maken de Microlith tot een perfect office-edc mes. Wil je het graag nog lichter dan kan dat met de carbon vezel versie van dit model!

Produktdetails Kizer Ki2533A1 Microlith Ti

Design: Nick Swan
Lengte geopend: 151 mm
Lengte lemmet: 63 mm
Dikte lemmet: 3 mm
Materiaal lemmet: CPM S35VN
Hardheid: 58-60 HRC
Materiaal handgreep: 6AL4V titanium
Dikte handgreep: 12 mm (zonder pocketclip)
Vergrendeling: roestvast stalen linerlock
Pocketclip: titanium, rechts, tip-up plaatsbaar.
Gewicht: 77 gram

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.