Kizer WPK Ki2534A1
0 Reviews | Review toevoegen

Zeer compacte friction folder ontworpen door Jared Price

Artikelnummer

Ki2534A1 

beschikbaarheid

direct uit voorraad

€ 149,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Kizer Ki2534A1 WPK (Watch Pocket Knife)

Zeer compacte friction folder, naar een ontwerp van de Amerikaanse custom messenmaker Jared Price.
Deze folder heeft dus geen echte vergrendeling maar beschikt wel over een detent kogel die het lemmet in gesloten en geopende toestand tegenhoud (niet echt vergrendeld maar er is een zekere weerstand die overwonnen dient te worden).
Het is een typisch "3-vinger" mesje dat door de vingeruitsparingen toch uitstekend in de hand ligt.
De WPK ("Watch Pocket Knife") heeft een volledig titanium frame en top kwaliteit S35VN lemmet voor lange standtijd van de snede maar toch relatief eenvoudig te slijpen.
De slanke handgreep (slechts 11,6 mm dik) bestaat uit mooi afgeronde titanium scales. De eenvoudige titanium pocketclip is rechts geplaatst, tip-up only.
Het lemmet is afgewerkt met een stonewash finish en vlakke slijping. Een maximale dikte van het lemmet van 2,8 mm draagt sterk bij aan goede snijprestaties. Openen gaat eenvoudig met het uitstekende deel (de "lip") van het lemmet. Het gebruik van keramische kogellagers op het scharnierpunt van de pivot zorgt daarbij voor een extreem soepele loop van het lemmet.
De slanke handgreep, de compacte afmeting en gering gewicht van slechts 103 g maken de WPK tot een uitstekend edc mes, dat vanwege het non-locking lemmet ook nog eens internationaal overal legaal te dragen is.

Produktdetails Kizer Ki2534A1 WPK

Design: Jared Price
Lengte geopend: 142 mm
Lengte lemmet: 59 mm
Dikte lemmet: 2,8 mm
Materiaal lemmet: CPM S35VN
Hardheid: 58-60 HRC
Materiaal handgreep: 6AL4V titanium
Dikte handgreep: 11,6 mm (zonder pocketclip)
Vergrendeling: geen (friction)
Pocketclip: titanium, rechts, tip-up plaatsbaar.
Gewicht: 103 gram

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.