Kubotan en Tactical Pennen

De Kubotan is midden jaren zeventig door de Japanner Takyuki Kubota ontwikkeld als een zelfverdedigings gereedschap. Vooral bedoeld in "close combat" situaties. In eerste instantie ontwikkeld voor politie en andere wetsdienaren maar allengs heeft dit product de weg naar een breder publiek gevonden. Vooral ook omdat het een volledig legaal te bezitten en te voeren (bij je dragen) en eenvoudig te gebruiken stukje gereedschap is.
Je kunt met het uiteinde van de stick gericht stoten toebrengen op geëigende plaatsen op het lichaam van je aanvaller maar ook de stick als handvat gebruiken en met de sleutelbos een zwaai geven. Op het internet zijn vele voorbeelden van het gebruik te vinden.
Kubotans zijn er in vele vormen en materialen maar het merendeel is +/- 12 a 13cm lang met +/- 12-15mm doorsnede. Mesenzo maakt ze in eigen huis en uit één stuk titanium. We maken verschillende uitvoeringen (vormen en kleuren). Op verzoek is eventueel ook custom werk mogelijk. Mail ons met uw idee en wij laten u per omgaande weten of dat realiseerbaar is (en de eventuele kosten daarvan).

Tactical Pennen

De tactical pens zijn gemaakt van aluminium of titanium en voorzien van een parker model vulling die heerlijk schrijft. Daarnaast zijn sommige modellen ook voorzien van een wolfraam carbide punt waarmee gemakkelijk het glas van een autoruit gebroken kan worden in een noodsituatie.


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • check VANDAAG VOOR 16u BESTELD MORGEN IN HUIS (BINNEN NL)
  • check ALTIJD BESCHIKBAAR 24/7
  • check ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN