Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti
Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti Liong-Mah-KUF-V2-Kitchen-Utility-Folder-Ti
Liong Mah KUF V2 Kitchen Utility Folder Ti
0 Reviews | Review toevoegen
Modern vouwmes in Santoku stijl

Artikelnummer

KUF V2 Ti

beschikbaarheid

4 week(en)

€ 452,00
€ 422,00
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst

Liong Mah KUF V2 (Kitchen Utility Folder) Titanium

De Kitchen Utility Folder (K.U.F.) is een eenvoudig en stijlvolle folder in Santoku stijl. Liong (als voormalig chef) wilde al langer een vouwmes maken met een snede die lager zou uitkomen dan de greep, zoals dat gebruikelijk is bij vele keukenmessen. De K.U.F. V2 is nu de nieuwste versie van dit model. De oplage is met +/- 50 stuks per variant zeer exclusief!
Het lemmet is gemaakt van ultra premium M390 roestvast staal. Dit staal is speciaal ontwikkeld voor de toepassing in snijgereedschappen. Het heeft een zeer goede standtijd van de scherpte maar is toch relatief eenvoudig te slijpen. Het heeft ook een uitstekende corrosie resistentie. Het lemmet (met een dikte van 3,25mm iets dunner dan de V1 versie) is voorzien van een zeer dun uitlopende vlakke slijping en een satin finish om de snijeigenschappen nog verder te verbeteren.
Het heft is opgebouwd uit twee schalen van titanium, Hierdoor is het totaal gewicht van dit toch bepaald niet kleine mes slechts 135 gram zonder afbreuk te doen aan de sterkte.
De vergrendeling is geintegreerd in de achterste schaal in de vorm van een frame lock. De gecontourde greep is zeer mooi afgewerkt en scherpe randjes ontbreken dan ook geheel.
Een stijlvolle pocketclip, gefreesd uit titanium is af fabriek aan de achterzijde geplaatst in "tip-up" positie maar kan ook aan de voorzijde geplaatst worden (ideaal voor linkshandige mensen).
Openen van het mes gaat eenvoudig en snel met behulp van de grote opening in het lemmet maar ook met de flipper. Het draaipunt van het lemmet is voorzien van keramische kogellagers waardoor de actie extreem soepel loopt.

Alle messen van Liong Mah worden geleverd met een degelijke etui met Liong Mah Design logo en (zolang voorraad strekt) een velcro patch met hetzelfde logo.

Specificaties K.U.F. V2 Titanium

Lengte geopend: 20,2cm
Lengte lemmet: 8,8cm
Dikte lemmet: 3,25mm
Dikte heft: 11,2mm (zonder pocket clip)
Lemmet staal: Bohler M390
Heft materiaal: titanium
Vergrendeling: frame lock
Pocket clip: rechts en links, alleen tip-up
Gewicht: 135g

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

LET OP; van dinsdag 31 mei t/m woensdag 8 juni kunnen wij geen bestellingen verzenden.
Bestellingen geplaatst tijdens deze periode worden verstuurd op donderdag 9 juni.

PLEASE NOTE; no shipping of orders possible from Tuesday May 31 until Wednesday June 8.
Orders placed in this period will be shipped Thursday June 9.