Liong Mah Zulu Brown Micarta Liong Mah Zulu Brown Micarta Liong Mah Zulu Brown Micarta Liong Mah Zulu Brown Micarta Liong Mah Zulu Brown Micarta Liong Mah Zulu Brown Micarta
Liong Mah Zulu Brown Micarta Liong Mah Zulu Brown Micarta Liong Mah Zulu Brown Micarta Liong Mah Zulu Brown Micarta Liong Mah Zulu Brown Micarta Liong Mah Zulu Brown Micarta
Liong Mah Zulu Brown Micarta
0 Reviews | Review toevoegen
Compacte gentlemen's flipper folder

Artikelnummer

Zulu Brown

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 479,00
€ 344,00
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Liong Mah Zulu Brown Micarta

De Zulu is een echte moderne en stijlvolle gentlemen's flipper folder.
Het lemmet is gemaakt van ultra premium M390 roestvast staal. Dit staal is speciaal ontwikkeld voor de toepassing in snijgereedschappen. Het heeft een zeer goede standtijd van de scherpte maar is toch relatief eenvoudig te slijpen. Het heeft ook een uitstekende corrosie resistentie. Het lemmet is voorzien van een zeer dun uitgeslepen holle slijping voor zeer goede snijeigenschappen en afgewerkt met een satin finish.
Het heft is opgebouwd uit een titanium frame met lange titanium backspacer met geintegreerde lanyard bevestiging.
De pivot, pocket clip, backspacer en de schroeven zijn allemaal uit titanium gemaakt.
De vergrendeling is geintegreerd in de achterste schaal in de vorm van een bolster lock. De lock bar is voorzien van een stalen insert die als interface dient tussen titanium lock bar en stalen lemmet. Hierdoor wordt slijtage en "lock stick" effectief voorkomen. De gecontourde greep is zeer mooi afgewerkt en scherpe randjes ontbreken dan ook geheel.
Een slanke, modern gestylde pocketclip, gefreesd uit titanium kan zowel aan de voor- als de achterzijde geplaatst worden ("tip-up" only).
Openen van het mes gaat eenvoudig en snel met behulp van de kleine flipper. Het draaipunt van het lemmet is voorzien van keramische kogellagers waardoor de actie extreem soepel loopt.
De afmetingen en gewicht maken de Zulu zeer geschikt als een high-end gentlemen's EDC zakmes.
Alle messen van Liong Mah worden geleverd met een degelijke etui met Liong Mah Design logo en een velcro patch met hetzelfde logo.

Specificaties Zulu Brown Micarta

Lengte geopend: 188mm
Lengte lemmet: 82mm
Dikte lemmet: 3,65mm
Dikte heft: 12,75mm
Lemmet staal: Böhler M390 roestvast
Heft materiaal: titanium
Vergrendeling: bolster lock met stalen insert
Pocket clip: rechts en links, alleen tip-up
Gewicht: 102g

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.