Medford Chunky Monkey All Black Medford Chunky Monkey All Black Medford Chunky Monkey All Black Medford Chunky Monkey All Black Medford Chunky Monkey All Black
Medford Chunky Monkey All Black Medford Chunky Monkey All Black Medford Chunky Monkey All Black Medford Chunky Monkey All Black Medford Chunky Monkey All Black
Medford Chunky Monkey All Black
0 Review | Review toevoegen
zeer compact heavy-duty EDC zakmes

Artikelnummer

Chunky Monkey All Black

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 623,00
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Medford Chunky Monkey All Black

De Chunky Monkey is het kleinste model uit de werkplaats van Medford maar doet wat betreft robuustheid beslist niet onder voor zijn grotere broers!
Het lemmet heeft een dikte aan de basis van maar liefst 4,87mm, gelijk aan de grotere Medford messen dus. Het is gemaakt van premium S35VN roestvast staal met een holle slijping, bij deze uitvoering voorzien van een duurzame zwarte PVD coating. Maar ook het heft, de pivot en schroeven, backspacer en pocketclip hebben dezelfde zwarte PVD coating. Vandaar dan ook de benaming "All Black" voor deze uitvoering.

Het heft bestaat uit twee schalen van titanium van maar liefst 4,85 mm dik verbonden door een backspacer en de pivot. Een zeer robuuste framelock zorgt voor maximale veiligheid tijdens het werk. Bij dit model zijn de schalen gestonewashed en voorzien van een bronskleurige anodisering.
Openen van het mes gaat eenvoudig met de flipper. Het lemmet is op het draaipunt (de pivot) gelagerd op fosfor brons lagerschaaltjes die een zeer soepele actie garanderen.
Een compacte pocketclip op de achterzijde maakt het mes af.
De Chunky Monkey mag dan het kleinste Medford mesje zijn maar is in alle opzichten een echte Medford, ofwel; "built like a tank" maar toch functioneel.

Specificaties Medford Chunky Monkey

Lengte totaal: 121mm
Lemmet lengte: 53mm
lemmet dikte: 4,87mm
Heft dikte: 15,4mm (zonder pocket clip)
Lemmet: premium CPM-S35VN roestvast staal
Heft: titanium
Vergrendeling: framelock
Gewicht: 117g

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het winkelen bij MesEnZo gemakkelijker te maken, we slaan geen persoonlijke gegevens op en delen geen data met derden.
Accepteer geselecteerde cookies