U heeft na ontvangst 14 dagen de tijd om te beslissen of u uw bestelling wilt houden.
Het artikel mag daarbij niet gebruikt worden en de originele verpakking dient voor zover mogelijk intakt te blijven. U mag het artikel slechts beoordelen zoals u dat in een gewone winkel ook zou kunnen doen. Dus geen tests uitvoeren of andere onderzoeken die de nieuwstaat van het product beinvloeden. In deze gevallen vervalt het retourrecht of kunnen er eventueel kosten (waardedaling) in mindering gebracht worden op de teruggaaf van het door u bij aanschaf betaalde bedrag.
Mocht u besluiten om een artikel te retourneren, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op (via email of telefonisch). U heeft dan de keuze om voor een ander artikel te kiezen of uw geld terug te ontvangen.
U ontvangt dan binnen enkele dagen (in ieder geval binnen 14 dagen) nadat wij het artikel retour ontvangen hebben, het vervangende artikel of uw geld terug (het volledige aankoopbedrag dus inclusief de verzendkosten indien u uw gehele bestelling retour stuurt).
Bij retouren dient u het artikel binnen 14 dagen na kenbaar maken van de wens tot retour, in de -voor zover redelijkerwijze mogelijk- onbeschadigde originele verpakking aan ons retour te zenden. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant behalve in het geval dat wij u een verkeerd artkel gestuurd hebben. Het retour sturen is voor risico van de klant derhalve adviseren wij om een geregistreerde verzendwijze te kiezen (verzendbewijs / tracking code).
Neem voordat u artikelen terug stuurt altijd contact met ons op!
Belangrijk; artikelen die speciaal voor de klant zijn vervaardigd of aangepast vallen buiten het normale "recht op retour".

 
Let op: van woensdag 22 januari t/m dinsdag 28 januari kunnen wij geen bestellingen versturen.
Bestellingen geplaatst in deze periode worden verzonden op woensdag 29 januari.

Please note: we can not ship orders from Wednesday January 22nd until Tuesday January 28th.
Orders placed in this period will ship Wednesday 29th.