R&D Ray Pen made by Reate R&D Ray Pen made by Reate R&D Ray Pen made by Reate
R&D Ray Pen made by Reate R&D Ray Pen made by Reate R&D Ray Pen made by Reate
Reate R&D Ray Pen Customised tactical pen
0 Review | Review toevoegen
Stijlvolle en prachtig afgewerkte titanium tactical pen

Artikelnummer

RP LL

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 179,00
€ 144,00
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Reate R&D Ray Pen titanium tactical pen custom versie

Deze prachtig vorm gegeven tactical pen is geheel van titanium gemaakt, hoogglanzend gepolijst en voorzien van een custom "Lapis Lazuli" anodisering.
Hiermee is relatief eenvoudig een autoruit in te slaan als iemand opgesloten is na bv een ongeluk. Uiteraard is de pen ook zeer geschikt als verdedigings voorwerp en volledig legaal op zak te dragen.
Na het losdraaien van de dop komt de pen beschikbaar. De pen schrijft zeer soepel en is voorzien van een hoogwaardige Fisher Space pen gasdrukvulling. Deze vulling schrijft onder vrijwel alle denkbare omstandigheden; ondersteboven, onder water, op natte ondergrond en dat bij temperaturen van -45 tot +200ºC. Uitdrogen zal met een bewaartijd van 100 jaar ook niet snel gebeuren...

Het hoogwaardig en zeer degelijk titanium en de stijlvolle vormgeving maken de Ray Pen tot een perfecte EDC pen met  toegevoegde waarde in de vorm van de tactical toepassing.

Specificaties Ray Pen
Lengte: 136 mm
Diameter: 13 mm
​Body: titanium
Gewicht: 63 g.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het winkelen bij MesEnZo gemakkelijker te maken, we slaan geen persoonlijke gegevens op en delen geen data met derden.
Accepteer geselecteerde cookies