MecArmy Remote Control
0 Reviews | Review toevoegen

Afstandbediening voor MecArmy SPX-10 en SPX-18 zaklampen

Artikelnummer

ALT-1 

beschikbaarheid

direct uit voorraad

€ 27,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 


MecArmy ALT-1 afstandbediening

Speciaal ontwikkeld voor de SPX10 en SPX-18 tactical zaklampen van MecArmy. Perfect voor montage van de zaklampen op een geweer (paintball, luchtbuks of viuurwapen) en de bediening direct bij de trekker te hebben.
De bedieningsunit heeft twee hoofdknoppen; de ronde voor directe toegang tot de Strobe mode en de knop in het lange gedeelte voor direct "Turbo" mode en de andere modes van de zaklamp.
De eind kap van de afstandbediening vervangt de originele eind kap van de zaklamp maar de lamp kan eenvoudig losgekoppelt worden van de remote en is dan nog gewoon te bedienen met een knop op de eind kap. Een rubber seal sluit dan de opening van de connector af.
De set wordt geleverd zoals op de eerste foto afgebeeld. De zaklamp in de foto's hoort niet bij de set en is alleen afgebeeld voor demonstratie.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.