VT97 Santa Fe Stoneworks VT97 Bread Knife Santa Fe Stoneworks VT97 Bread Knife
VT97 Santa Fe Stoneworks VT97 Bread Knife Santa Fe Stoneworks VT97 Bread Knife
VT97
0 Review | Review toevoegen
Zeer exclusief broodmes met Vein Turquoise heftschaal

Artikelnummer

VT97

Verwachte levertijd

2 maand(en)

€ 75,95
€ 35,95
Prijs per stuk
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst
Het Amerikaanse familie bedrijf Santa Fe Stoneworks staat bekend om zijn exclusieve zakmessen en andere "snijgereedschappen". Gevestigd in Santa Fe, New Mexico maken zij al sinds 1978 de mooiste producten, gebruikmakend van hoogwaardige houtsoorten, half-edelstenen maar ook parelmoer en fossiel dinosaurusbot. De produkten uit de "Vein Turquoise Collection" zijn voorzien van plaatjes "ader turkoois". Dit bestaat uit aders turkoois die omsloten worden door donkere rots waardoor een prachtig contrast onstaat.
Dit materiaal wordt gedolven in de Nacozari mijn in Sonora, Mexico. De Vein Turquoise Collection bestaat uit een zeer uitgebreid aantal producten, van zakmessen tot tafelmessen, koksmessen, brievenopeners enz. Wij hebben een groot deel van deze collectie opgenomen in ons programma.
Het model VT97 is een exclusief broodmes  dat is voorzien van een zeer mooi getekende schaal aan de voorzijde van de handgreep. De achterzijde van het heft is bekleed met Arizona Desert Iron wood.


Specificaties;
Lengte totaal; 345 mm
Materiaal lemmet; 440A roest vast staal
Materiaal heft; RVS liner met Vein Turquoise schaal aan voorzijde en Arizona Desert Iron wood achterzijde
Gewicht; 134gram

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het winkelen bij MesEnZo gemakkelijker te maken, we slaan geen persoonlijke gegevens op en delen geen data met derden.
Accepteer geselecteerde cookies