HOME - Zakmessen - WE Knife - Array 718D

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

nl en

Array 718D

Array 718D
Reviews | Review toevoegen

Slanke flipper folder met premium S35VN lemmet

Standaard levertijd

levering direct uit voorraad

€ 295,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

WE Knife 718D Array

Het model Array van WE Knife is een zeer moderne en slanke flipper folder.
Het lemmet is gemaakt van premium CPM S35VN staal. Het laat zich zeer scherp slijpen en behoud de scherpte zeer lang. Toch is het slijpen relatief eenvoudig te doen.
Het zeer slanke lemmet is voorzien van een vlakke slijping en afgewerkt met een stonewash finish op de slijping en satin finish op de vlakke delen. Zoals gebruikelijk bij de WE Knife modellen wordt ook dit model weer extreem scherp geleverd.
Het heft is opgebouwd uit twee schalen en een backspacer van titanium. In de back spacer is een bevestigingsoog voor een vangkoord voorzien. Bij deze 718D uitvoering is het heft voorzien van een donker grijze stonewash finish.
Het heft is op meerdere plaatsen voorzien van jimping voor extra grip. Dit model van WE heeft "normale" torx schroeven (dus niet de typische WE stervormige schroeven). Deze schroeven zijn voorzien van een brons kleurtje welke het mes een subtiel kleuraccent verlenen.
Een strak gestylde clip is 3-D gefreesd uit titanium. De schroef voor de bevestiging van de clip is aan de binnenzijde van het heft geplaatst voor een zeer cleane look.

Openen van het mes gaat gemakkelijk en snel met behulp van de flipper tap. Keramische kogellagers samen met de eveneens keramische detent zorgen daarbij voor een extreem soepele loop van het lemmet.
Uitgefreesde kamers aan de binnenzijde van de heft schalen reduceren het gewicht tot slechts 95 gram! Extreem licht voor een mes van dit formaat.
De Array is een zeer bijzonder vouwmes dat zich wat betreft vormgeving en kwaliteit duidelijk onderscheid van de "main stream" zakmessen. Zowel inzetbaar voor EDC toepassingen (perfect steakmes!) maar zeker ook interessant als collectors item!

Product specificaties WE Knife 718D

Versie D: donker grijs stonewashed heft met stonewash / satin lemmet
Lengte totaal: 213 mm
Lengte lemmet: 94 mm
Lemmet dikte: 4 mm
Heft dikte: 13 mm (zonder clip)
Lemmet staal: CPM S35VN roestvast
Heft materiaal: 6Al4V titanium
Pocket clip: titanium, right side tip-up only
Vergrendeling: frame lock met stalen insert
Gewicht: 95g

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews