HOME - Zakmessen - WE Knife - WE Knife 801F Minitor

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

nl en

WE Knife 801F Minitor

WE Knife 801F Minitor
Reviews | Review toevoegen

hoogwaardige flipper folder met premium lemmet van M390

Standaard levertijd

levering direct uit voorraad

€ 345,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

WE Knife 801 Minitor

Het model Minitor van WE Knife is een mid-size flipper folder gemaakt van hoogwaardige materialen en met een perfecte fit & finish!
Het lemmet is gemaakt van premium Böhler M390 staal. Het laat zich zeer scherp slijpen en behoud de scherpte zeer lang. Toch is het slijpen relatief eenvoudig te doen. Een modified sheepsfoot slijping kenmerkt het lemmet dat afgewerkt is met een hoogglans gepolijste, zeer fijne satin finish. Zoals gebruikelijk bij de WE Knife modellen wordt ook dit model weer extreem scherp geleverd.

Het heft is opgebouwd uit twee schalen en een backspacer van titanium. Een uitsparing voor de bevestiging  van een lanyard is geintegreerd in de backspacer.
Het heft heeft twee carbon vezel inlays aan zowel de voor- als de achterzijde. Deze inlays zijn voorzien van een opvallend patroon en steken iets boven de schalen uit waardoor ze een bijzonder goede grip geven.
Een strak gestylde clip is 3-D gefreesd uit titanium.
Alle schroeven en de pivot hebben "gewone" Torx koppen waardoor geen speciaal gereedschap nodig is om het mes te demonterem.
Openen van het mes gaat gemakkelijk en snel met behulp van de flipper. Keramische kogellagers samen met de eveneens keramische detent zorgen daarbij voor een extreem soepele loop van het lemmet.
Uitgefreesde kamers aan de binnenzijde van de heft schalen reduceren het gewicht tot slechts 129 gram! Extreem licht voor een mes van dit formaat.
Het model Minitor is een zeer bijzonder vouwmes dat perfect inzetbaar is voor EDC toepassingen.

Product specificaties WE Knife 801F

Versie F: brons geanodiseerd heft met satin lemmet
Lengte totaal: 20 cm
Lengte lemmet: 8,7 cm
Lemmet dikte: 4 mm
Heft dikte: 14,25 mm (zonder clip)
Lemmet staal: Böhler M390 roestvast
Heft materiaal: 6Al4V titanium en carbon vezel
Pocket clip: titanium, right side tip-up only
Vergrendeling: frame lock met stalen insert
Gewicht: 129g

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews