Foto

Met ingang van 1 januari 2024 gaan wij met pensioen en is bedrijf permanent gesloten!

Wie zijn wij?

Mesenzo is ontstaan uit een passie voor hoogwaardige zakmessen. Pas op latere leeftijd verdiepte zich deze hobby in de vorm van het volgen van een vakopleiding op het gebied van frees- en draaibanken en het gaan verzamelen van high grade zakmessen.
Door goede contacten in China werd ik in de gelegenheid gesteld om enkele merken te gaan vertegenwoordigen in Europa. Dit is uiteindelijk uitgegroeit tot de vestiging van een bedrijf dat zich bezighoud met de import en verkoop van meerdere kwaliteits merken op het gebied van messen.
Samen met mijn vrouw (zij deelt dezelfde passie voor messen) en incidenteel bijgestaan door deskundigen van de betreffende fabrikanten run ik sinds de zomer van 2014 dan ook Mesenzo. Dit bedrijf bestaat uit een fysieke winkel (in Stein, Limburg; bezoek op afspraak) en een webshop (www.mesenzo.com).
Daarnaast bezoeken wij regelmatig vakbeurzen en shows in binnen- en buitenland. Vaak als bezoeker maar steeds vaker ook als deelnemer. De contacten daarbij opgedaan hebben het mogelijk gemaakt om diverse high end merken en zelfs customs toe te voegen aan onze shop. Enkele recente voorbeelden; Koenig Knives, Chaves Knives, Cheburkov, Custom Knife Factory, Andrew Demko, Liong Mah en Michael Zieba.
Onze doelstelling is u een hoogwaardig product te verkopen voor een scherpe prijs en met de allerbeste service!

Bent u tevreden? Vertel het anderen!
Bent u om wat voor reden dan ook, niet helemaal tevreden? Vertel het ons! Wij zullen ons tot het uiterste inspannen om u als nog helemaal tevreden te stellen!


Na 10 jaar Mesenzo sluiten wij onze deuren per 1 jauari 2024 en gaan wij genieten van ons pensioen.

Met hartelijke groet, Bep en Hans Hendriks

Hier beneden enkele foto's van onze deelname aan diverse internationale beurzen.
Deze website gebruikt cookies om het winkelen bij MesEnZo gemakkelijker te maken, we slaan geen persoonlijke gegevens op en delen geen data met derden.
Accepteer geselecteerde cookies