Wie zijn wij?

Mesenzo is ontstaan uit een passie voor hoogwaardige zakmessen. Pas op latere leeftijd verdiepte zich deze hobby in de vorm van het volgen van een vakopleiding op het gebied van frees- en draaibanken en het gaan verzamelen van high grade zakmessen.
Door goede contacten in China werd ik in de gelegenheid gesteld om enkele merken te gaan vertegenwoordigen in Europa. Dit is uiteindelijk uitgegroeit tot de vestiging van een bedrijf dat zich bezighoud met de import en verkoop van meerdere kwaliteits merken op het gebied van messen.
Samen met mijn vrouw (zij deelt dezelfde passie voor messen) en incidenteel bijgestaan door deskundigen van de betreffende fabrikanten run ik sinds de zomer van 2014 dan ook Mesenzo. Dit bedrijf bestaat uit een fysieke winkel (in Stein, Limburg; bezoek op afspraak) en een webshop (www.mesenzo.com).
Daarnaast bezoeken wij regelmatig vakbeurzen en shows in binnen- en buitenland. Vaak als bezoeker maar steeds vaker ook als deelnemer.
Onze doelstelling is u een hoogwaardig product te verkopen voor een scherpe prijs en met de allerbeste service!

Bent u tevreden? Vertel het anderen!
Bent u om wat voor reden dan ook, niet helemaal tevreden? Vertel het ons! Wij zullen ons tot het uiterste inspannen om u als nog helemaal tevreden te stellen!


Wij wensen u veel plezier bij het shoppen in onze webwinkel en heten u graag welkom in onze winkel in Stein. Houd onze site in de gaten voor meer info of blijf altijd op de hoogte door u aan te melden voor onze nieuwsbrief)

Met vriendelijk groet, Bep en Hans Hendriks

Hier beneden enkele foto's van onze deelname aan diverse internationale beurzen.
                         

                 
Wegens vakantie zijn wij gesloten van 16 augustus t/m 2 september. Bestellingen geplaatst (en betaald) vóór 15 augustus 17.00 uur zullen verzonden worden voor de sluiting. Orders geplaatst tijdens de vakantie worden verstuurd op 3 september.

Our shop is closed for vacation from August 16th until September 2nd. All orders placed (and payed) by August 15th 5 pm will ship before we close. All orders placed during our vacation will ship September 3rd.