HOME - Privacy

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

nl en

Privacy

PRIVACY GEWAARBORGD BIJ Mesenzo

Dit is de site van Mesenzo, gevestigd aan de Mauritsweg 124, 6171AK, Stein, Nederland.

Het inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 60749466. Ons btw-nummer is NL099219372B02

Privacy
Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Daarom houden wij ons strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op uw persoonsgegevens. Wij respecteren uw recht op inzage in uw persoonsgegevens die wij verzamelen, deze gegevens te corrigeren of te laten verwijderen.

Als u vragen of klachten hebt over de verwerking van de persoonsgegevens, dan helpen wij u graag.
U kunt contact opnemen met ons, wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 uur en 18:00 uur.
Alle vragen en klachten per e-mail beantwoorden wij binnen 1 werkdag. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Om uw bestelling(en) bij Mesenzo goed en snel op de juiste manier, te kunnen leveren en/of de vragen die u stelt aan ons goed te kunnen beantwoorden, zijn bepaalde gegevens noodzakelijk. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid.

Hiervoor verzamelen wij de volgende gegevens

  • Algemene gegevens: Tijdens het bestellen vult u uw naam, adres, postcode en woonplaats in. Deze gegevens gebruiken wij om de bestelling te kunnen verwerken.
  • Uw e-mailadres: Uw e-mailadres gebruiken wij om u te informeren omtrent de status van uw bestelling. Heeft u zich aangemeld voor de nieuwsbrief, dan ontvangt u enkele malen per jaar een e-mail met informatie over nieuwe ontwikkelingen in onze branche en of ons bedrijf, en speciale aanbiedingen. Wenst u de nieuwsbrief niet meer te ontvangen, dan kunt u zich gemakkelijk afmelden; elke nieuwsbrief bevat onderaan een klikbare link om u af te melden. U wordt dan direct verwijdert uit ons nieuwsbrief mailing bestand.

  • Uw telefoonnummer: Wij gebruiken uw telefoonnummer alleen als er vragen of onduidelijkheden zijn over uw bestelling.
  • Betaalgegevens: Om uw bestelling te kunnen betalen, maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Alle informatieuitwisseling tussen u en ons gebeurt via een SSL verbinding (herkenbaar aan het slotje in de adresbalk van uw browser). Wanneer de betaling is verricht worden uw gegevens in onze administratie en bij de bank en betaalservices verwerkt en opgeslagen om de betaling aan uw bestelling te kunnen koppelen.
  • Verkeersgegevens: Bij elk bezoek aan onze website worden er verkeersgegevens opgeslagen (alleen als u heeft ingestemd met het plaatsen van "cookies"). Bijvoorbeeld uw surfgedrag op de website en welke artikelen er worden besteld. De reden hiervan is om de website beter en gebruiksvriendelijker te maken. Deze gegevens zijn dus niet persoonsgebonden.
  • Uw IP-adres: Wanneer u een bestelling plaatst dan wordt uw IP-adres opgeslagen, dit om fraude te voorkomen.
  • Klantenservice: U kunt contact met ons opnemen doormiddel van e-mail, facebook en telefoon. Om te voorkomen dat u meerdere keren hetzelfde verhaal moet vertellen en om onze service te verbeteren, maken wij notities van de klantencontacten die wij bewaren doch slechts voor zolang als nodig is om uw vraag of klacht af te handelen.
  • Bewaartermijn: Zolang als nodig om uw bestellingen af te handelen, worden uw gegevens door ons bewaard. Indien u geen account meer bij ons heeft worden uw gegevens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is deze gegevens langer te bewaren (waaronder de fiscale bewaarplicht van 7 jaar).


Waarvoor gebruiken wij deze persoonsgegevens?

  • Het verwerken van uw bestelling.
  • De bezorging op het door u aangegeven adres, mocht het nodig zijn voor het afleveren van uw bestelling dan kunnen wij uw gegevens doorgeven aan andere partijen, zoals de bezorgdienst.
  • U op de hoogte brengen van de acties, doch alleen als u zich hiervoor heeft aangemeld (aanmelding nieuwsbrief)

Verkeersgegevens

  • Het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website.


Persoonsgegevens zijn goed beveiligd
De bescherming van de privacy is erg belangrijk. Daarom zijn de computersystemen en internetapplicaties goed beveiligd, om te voorkomen dat onbevoegden binnen en buiten onze organisatie toegang hebben tot persoonsgegevens. Alle bijzondere informatie (zoals betaalgegevens) wordt apart verwerkt op een extra beveiligd internetsysteem. Wij treffen voortdurend veiligheidsmaatregelen om onrechtmatig gebruik en verlies van informatie die Mesenzo op haar site ontvangt te voorkomen.


Beveiligde verbinding
Op het moment van het plaatsen van de bestelling worden uw gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje in de adresbalk van uw browser. Zo is diefstal of fraude van uw gegevens uitgesloten. Het slotje en de groene adresbalk worden in alle recente versies van Internet Explorer, Safari, Chrome en Firefox getoond. 


Nimmer verkoop aan andere organisaties.
Mesenzo verkoopt of verstrekt nimmer persoonlijke gegevens.Mesenzo stelt alleen gegevens ter beschikking aan derden die nauw zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling zoals onze transporteur en betalingsprovider. Alle door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van alle gegevens te waarborgen.


Cookies
Onze site maakt gebruik van zogenaamde cookies. Cookies bestaan uit een standaard internet technologie die het voor ons mogelijk maakt om bepaalde informatie op te slaan en te ontsluiten op het systeem van de gebruiker. Elke bezoeker kan middels de balk bovenin het browservenster aangeven toestemming te geven voor het toepassen van cookies. Zonder uw expliciete toestemming plaatsen wij geen cookies. De verkregen informatie wordt nooit met derden gedeeld en dient alleen en uitsluitend ter analyse en verbetering van onze website. Vandaar dat wij het zeer op prijs stellen als u toestemming geeft tot het plaatsen van cookies.

Contact?
Als u wenst te reageren op het privacy beleid van Mesenzo, dan kunt u contact met ons opnemen:

  • Per telefoon, 046-4581379
  • Per e-mail, info@mesenzo.com
  • Per brief, Mauritsweg 124, 6171AK, Stein, Nederland

Wij gebruiken cookies om de werking van deze site te analyseren en te verbeteren. Deze gegevens worden alleen door ons zelf gebruikt en niet gedeeld met derden. Als je verder gaat op onze website accepteer je onze cookies.

We use cookies to analyse and improve the use of our website. Acquired data will not be shared with third parties. If you continue to use our website you accept our cookie.